یادداشت‌های یک طلبه

یادداشت‌های یک طلبه

گاهی مطلبی تأثیرگذار می‌خوانم؛ سخنانی حکیمانه می‌شنوم؛ با نکاتی جالب مواجه می‌شوم.
اینجاست که حیفم می‌آید این مطالب را از دست دهم؛ نمی‌خواهم فراموششان کنم؛ و البته دوست دارم دیگران نیز از این مطالب بهره‌مند شود؛
مخصوصاً اگر این مطالب، کلام‌الله باشند که به عبارت خود قرآن «أحسن الحدیث» است؛
و یا فرمایشات معصومین علیهم‌السلام باشند که خودشان دربارۀ آن فرموده‌اند: «حدیث ما دل‌ها را زنده می‌کند».
این وبلاگ وسیله‌ای است برای این هدف تا چنین مطالبی ثبت‌ و منتشر شوند.

طبقه بندی موضوعی
پیوندها

یکی از دلایل ترک انفاق

شنبه, ۸ تیر ۱۳۹۸، ۱۱:۴۸ ب.ظ

بُخل، ترک زکات و صدقه، عدم پرداخت خمس، ترک انفاق به نیازمندان، همه و همه یک عامل مهم دارد و آن عبارت است از اینکه انسان به این باور نرسیده که خداوند مالک حقیقی است و اوست که از نعمتهای خویش انسان را بهرهمند کرده است.

اگر انسان بداند که هر آنچه دارد در حقیقت مالک اصلی آن خداوند است، خود را امانت‌داری بیش فرض نمی‌کند و تمام سعیش این خواهد بود که این دارایی‌ها را در جهت رضای صاحب آن که پروردگار متعال است صرف نماید:

«وَ اللَّهُ فَضَّلَ بَعْضَکُمْ عَلىبَعْضٍ فِی الرِّزْقِ فَمَا الَّذینَ فُضِّلُوا بِرَادِّی رِزْقِهِمْ عَلىما مَلَکَتْ أَیْمانُهُمْ فَهُمْ فیهِ سَواءٌ» (النحل : 71)

(این خداوند است که بعضى از شما را بر بعض دیگرى از نظر روزى برترى میدهد. اما آن‌ها که برترى یافتهاند، به خاطر تنگنظرى، حاضر نیستند ازآنچه در اختیار دارند به بندگان مملوک خود بدهند و آن‌ها را در اموال خویش شریک سازند تا آن‌ها نیز با شما مساوى گردند).


ارسال نظر

تنها امکان ارسال نظر خصوصی وجود دارد
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
نظر شما به هیچ وجه امکان عمومی شدن در قسمت نظرات را ندارد، و تنها راه پاسخگویی به آن نیز از طریق پست الکترونیک می‌باشد. بنابراین در صورتیکه مایل به دریافت پاسخ هستید، پست الکترونیک خود را وارد کنید.